Сучасні тенденції зовнішньої трудової міграції населення як індикатор для удосконалення соціально-економічної політики України - Боков, В. О.; Любарська, А. Ю. (Ефективність державного управління, 2018)
Сучасні тенденції зовнішньої трудової міграції населення як індикатор для удосконалення соціально-економічної політики України