Державна політика розвитку, підтримки малого та середнього підприємництва у контексті європейської інтеграції - Попський, А. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Здійснено аналіз стану і динаміки розвитку малого та середнього підприємництва, наведено негативні тенденції їх функціонування. Запропоновано та охарактеризовано основні напрями державної політики розвитку, підтримки малого та середнього підприємництва у контексті європейської інтеграції. Зосереджено увагу на фінансово-кредитному напрямі як важливій складовій державної політики. Наведено основні напрями державної фінансово-кредитної підтримки розвитку малих та середніх підприємств в Україні.