Фактори, критерії і методи визначення ефективності регіонального управління зерновим ринком - Сікало, М. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто фактори, критерії, методи визначення ефективності регіонального управління, специфіку управлінської діяльності на регіональному рівні, визначено етапи проведення оцінювання ефективності регіонального управління ринком зерна.