Концептуальні основи формування механізмів екологічного управління в сучасних умовах - Жолобчук, І. М. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто поняття екологічного аудиту, його значення для вітчизняних підприємств. Обґрунтовано важливість екологічного аудиту в управлінні навколишнім середовищем. Окреслено переваги застосування та проведення екологічного аудиту для вітчизняних підприємств. Сформульовано завдання екологічного аудиту на підприємствах.