Становлення державного аудиту для ефективного функціонування системи державного контролю - Піхоцький, В. Ф. (Ефективність державного управління, 2018)
Досліджено існуючі концепції розвитку аудиту. Визначено їх узгодженість із реальними вимогами до аудиту. Обґрунтовано основні напрямки розвитку в умовах становлення ринкової економіки. Визначено місце аудиту в сучасній системі державного контролю. Окреслено чітке розмежування функцій та повноважень органів державного аудиту та державного фінансового контролю.