Європейський досвід управління розвитком фізичної культури та спорту на місцевому рівні - Базенко, В. А. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано європейський досвід управління розвитком фізичною культурою і спортом на місцевому рівні, наведено ефективні приклади такого управління на сучасному етапі розвитку країни.