Складові належного інформаційно-аналітичного забезпечення публічного управління регіональним розвитком - Мельник, Т. (Ефективність державного управління, 2021)
Розглянуто рівень готовності та спроможності організаторів охорони здоров’я та працівників закладів охорони здоров’я різних рівнів надання медичної допомоги до проведення автономізації закладів охорони здоров’я. Доведено низький рівень готовності та спроможності організаторів охорони здоров’я та працівників закладів охорони здоров’я різних рівнів надання медичної допомоги до проведення автономізації закладів охорони здоров’я. Визначено, що цей рівень готовності організаторів охорони здоров’я та працівників фінансово-економічних служб не дозволить ефективно провести автономізацію закладів охорони здоров’я.