Управлінські компетентності державних службовців - Пабат, В. О.; Жовнірчик, Я. Ф. (Ефективність державного управління, 2018)
Обґрунтовано сутність управлінської компетентності державного службовця. Здійснено концептуальний аналіз і наукові підходи до класифікації видів компетентності.