Взаємодія органів державної влади та політичних партій: функціональний аспект - Ленігевич, Б. В. (Ефективність державного управління, 2018)
Проаналізовано стан та проблеми взаємодії органів державної влади та політичних партій. Охарактеризовано вплив політичних сил на органи виконавчої влади та місце громадянського суспільства. Проаналізовано нормативно-правове підґрунтя посадових осіб адміністративного та політичного спрямування. Наголошено, що програмні документи політичних партій майже не використовують громадянське суспільство як ефективний інструмент впливу.