Соціальні мережі як засіб суспільного розвитку - Динник, І. П. (Ефективність державного управління, 2018)
Розглянуто основні методологічні та практичні проблеми з’ясування ролі соціальних мереж у побудові конструктивного та комунікативного діалогу як засобу суспільного розвитку у взаємовідносинах держави та суспільства. Розкрито сутність соціальних мереж в умовах трансформаційного розвитку України. Ідентифіковано взаємозалежність соціальних мереж у відносинах держави та суспільства з реформуванням інституційних структур держави та охарактеризовано значення соціальних мереж як платформи для зворотного зв’язку та інформаційного обміну в управлінській діяльності.