Вплив економічних чинників, пов’язаних із рівнем доходів населення, на пенсійну систему України - Шевчук, П. І.; Шевчук, А. П. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено вплив економічних чинників, пов’язаних із рівнем доходів населення, на розбалансування вітчизняної пенсійної системи. Запропоновано підходи щодо пом’якшення наслідків їхньої дії.