Інформаційно-комунікативний аспект у публічному управлінні інфраструктурою міста - Деміхов, О. І. (Ефективність державного управління, 2016)
Зазначено, що майбутнє сучасної соціально орієнтованої країни знаходиться в площині успішного переведення в цифровий формат суспільних послуг та функцій управління. Зауважено, що використання інформаційних технологій поширюється на транспорті, в готельному бізнесі, торгівлі, туризмі, в ході перепису населення, державних закупівель і в галузі охорони здоров’я. Доведено, що ефективне управління містом неможливе без застосування аналізу “великих даних” (англ. – BIG DATA) і використання новітніх досягнень комп’ютерної техніки. Здійнено пошук нових механізмів муніципального управління на основі налагодження стійких комунікацій між громадою і органами місцевого самоврядування.