Особливості реалізації стратегічної комунікації у діяльності державних службовців - Шклярук, М. Г. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізувати особливості реалізації стратегічної комунікації у діяльності державних службовців. Обґрунтовано, що державні службовці мають освоювати електронні комунікації, які надають нові можливості передачі повідомлення цільовим аудиторіям для розширення ефективної комунікативної стратегії, яка відповідає за реалізацію державної політики. Доведено необхідність додаткової освіти фахівців, що зумовлено кардинальними змінами в сучасній Україні, закономірностями розвитку інформаційного суспільства, стрімким ростом системи засобів масової інформації як складника системи вищого рівня – соціального управління суспільством.