Критерії моделювання публічної служби: методологічний аспект - Карпа, М. І. (Ефективність державного управління, 2016)
Здійснено аналіз найбільш поширених у практиці та теорії публічного управління моделей публічної служби та узагальнено їх характеристики для визначення основних критеріїв побудови моделей публічної служби. Виокремлено критерії, за якими можливо здійснювати побудову моделей публічної служби та вивчати внутрішні та зовнішні зв’язки об’єкта цього дослідження.