Центри надання адміністративних послуг у Луцьку та Львові: порівняльний аналіз - Жук, Ю. М. (Ефективність державного управління, 2019)
Розглянуто основні принципи діяльності центрів надання адміністративних послуг у Луцьку та Львові. Проведено оцінку діяльності ЦНАПів на основі соціологічних досліджень.