Особливості інформаційно-аналітичної діяльності в країнах ЄС - Александров, О. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено діяльність аналітичних центрів країн Європейського Союзу. Виявлено механізми їх впливу на формування державної політики. Окреслено шляхи запозичення досвіду кращих аналітичних центрів країн ЄС.