Концептуальні основи формування механізмів державного управління природно-техногенними ризиками - Серант, А. Й.; Соха, Ю. І. (Ефективність державного управління, 2019)
Досліджено проблеми формування системи управління природно-техногенною безпекою як складовою національної безпеки України. Запропоновано підходи до формування механізмів управління природно-техногенною безпекою.