Побудова типового центру забезпечення публічної безпеки на прикладі ситуаційного центру Головного Управління Національної поліції у Львівській області - Гладун, Ю. Я.; Ліпенцев, А. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто питання побудови типового центру забезпечення публічної безпеки, зокрема ситуаційних центрів різних рівнів, проаналізовано їх основні завдання. Запропоновано рекомендації щодо створення таких структур на прикладі ситуаційного центру Головного Управління Національної поліції у Львівській області.