Трансформація політичної системи в незалежній Україні 1991 – 2016 рр. - Красівський, О. Я.; Красівський, Д. О. (Ефективність державного управління, 2016)
Проведено історичний огляд трансформаційних процесів, що відбувалися в Україні. Розглянуто світовий досвід закономірностей трансформації політичних систем. Висвітлено основні етапи формування політичної системи в Україні.