Механізм державного регулювання аграрного сектора економіки: інституційний аспект - Прокопенко, Н. С.; Виклюк, М. І.; Скорик, М. О. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено теоретичні підходи до обґрунтування інституційного середовища механізму державного регулювання аграрного сектора економіки України. Розглянуто основні складові інституційного середовища та визначено роль кожного елемента у здійсненні державного регулювання аграрного сектора. Обґрунтовано роль інститутів у спроможності здійснювати реформи, котрі спрямовані на розвиток досліджуваної сфери.