Формування стратегії розвитку сільськогосподарських підприємств - Галанець, В. Г.; Галанець, В. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто теоретичні та практичні аспекти формування стратегії розвитку сільськогосподарських підприємств. Подано характеристику аграрного сектора ЄС.