Сутність організаційного механізму державного управління фінансовим забезпеченням регіону - Мусаєва, І. А. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто визначення, які дають різні науковці щодо терміна “механізми державного управління”. Проаналізовано складові комплексного механізму державного управління. Охарактеризовано фінансове забезпечення як один із інструментів фінансового механізму. Визначено сутність організаційного механізму державного управління фінансовим забезпеченням регіону.