Концепція стратегій подолання гендерних упереджень плану гендерної рівності технічного університету - Бабич, О. Б. (Ефективність державного управління, 2016)
Обґрунтовано необхідність імплементації плану гендерної рівності у технічний університет з метою підвищення інституційної спроможності. Запропоновано 7 практичних стратегій подолання гендерних упереджень, що будуть основою стрижнем плану гендерної рівності технічного університету та складатимуть єдину систему рівності гендерних прав.