Публічно-правова сутність державної реєстрації речових прав на нерухоме майно - Лєтнєва, О. С. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено публічно-правову сутність державної реєстрації. Визначено особливості інституту державної реєстрації речових прав. З’ясовано функції, які державна реєстрація речових прав на нерухоме майно виконує як спосіб реалізації завдань держави.