Становлення та розвиток інституту президентства у посткомуністичній Грузії - Паска, О. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто умови виникнення та процес становлення інституту президентства у Грузії, зміни його повноважень. Вивчено вплив цих повноважень на можливості втілення радикальних реформ у період 2004 – 2012 рр. Проведено аналіз зміни повноважень інституту президентства до 2016 р.