Міжнародний досвід реформ у публічній сфері під час кризових періодів - Шевчук, П. І.; Шевчук, А. П. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано світовий досвід проведення соціальних та економічних реформ у період кризових станів. Розглянуто причини гальмування реформ в Україні. Запропоновано заходи для подолання наявних соціально-економічних і політичних проблем в Українській державі.