Теоретичні основи формування інвестиційної політики: регіональний аспект - Цанько, О. О. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено теоретичні засади формування регіональної інвестиційної політики. Виділено основні принципи інвестування. Проаналізовано фактори, які впливають на формування інвестиційної політики на регіональному рівні.