Механізми управління процесами обміну податковою інформацією в умовах глобалізації - Матвейчук, Л. О.; Герасименко, Н. М. (Ефективність державного управління, 2019)
Досліджено глобальні процеси обміну інформацією вітчизняної податкової служби в контексті міжнародної діяльності відомства. Проаналізовано та розкрито співробітництво державної фіскальної служби з міжнародними організаціями. Виділено обмін податковою інформацією ключовим напрямом міжнародної діяльності фіскального органу країни. Доведено спроможність створення в Україні ефективної системи державного управління оподаткуванням шляхом продуктивного використання інформаційних ресурсів, міжнародного обміну інформацією для податкових цілей на шляху побудови сучасної професіональної, демократичної, адаптованої до глобального економічного простору податкової служби на рівні кращих світових стандартів.