Шляхи формування механізмів реалізації сталого розвитку в умовах глобалізаційних процесів - Загорська, Т. В.; Кореновський, О. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Визначено особливості глобалізації економічних процесів на сучасному етапі цивілізаційного розвитку. Проаналізовано шляхи формування механізмів реалізації принципів сталого розвитку економіки України.