Удосконалення інституційного забезпечення діяльності районних у місті адміністрацій - Єдинак, Я. Б. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано інституційне забезпечення діяльності районних у місті адміністрацій. Виявлено, що діяльність районних у місті адміністрацій не відповідає вимогам чинного законодавства. За результатами дослідження окреслено основні пропозиції з легалізації форми районної у місті адміністрації.