Розвиток корпоративної соціальної відповідальності – дієвий інструмент підвищення якості і ефективності місцевого самоврядування - Бобровська, О. Ю. (Ефективність державного управління, 2016)
Розкрито сутність, складові і основи формування корпоративної соціальної відповідальності в місцевому самоврядуванні як умови і напрями діяльності, органічно пов’язані з функціями та завданнями соціально-демократичного ладу української економіки, що сприяє формуванню нової моделі і якості органів місцевого самоврядування територіальних громад.