Структура механізмів державного управління та методичний підхід до її формування - Дуков, Д. Ф. (Ефективність державного управління, 2016)
Здійснено аналіз існуючих уявлень про структуру механізмів державного управління. На основі узагальненого визначення поняття “механізм державного управляння” як системи запропоновано авторське бачення його загальної структури. Розроблено методичний підхід до формування структури механізмів державного управляння.