Європейський досвід публічного управління у сфері розширення кадрового ресурсу охорони здоров’я у сільській місцевості - Юристовська, Н. Я. (Ефективність державного управління, 2016)
Узагальнено європейський досвід подолання розриву нерівності у медичному обслуговуванні між містом та селом. Визначено основні шляхи вдосконалення публічного управління в сфері розширення кадрового ресурсу охорони здоров’я у сільській місцевості України.