Використання електронних засобів для покращення відносин між державою та суспільством - Павлишин, З. Я. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано засоби та способи виконання функцій збору, обробки, зберігання, передачі інформації та використання інформаційних технологій і систем у державному управлінні. Зазначено, що електронний уряд – один із засобів підвищення ефективності державного обслуговування.