Зміст поняття “трансформація” як базової наукової категорії - Громико, О. І. (Ефективність державного управління, 2016)
Проаналізовано підходи до визначення змісту поняття “трансформація”. Розкрито основні етапи трансформації системи державного управління з позиції системного аналізу. Запропоновано визначення поняття “трансформація системи державного управління”.