Вплив громадянського суспільства на процеси демократизації публічно-управлінських та економічних відносин - Білокопитов, Д. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто проблеми розвитку громадянського суспільства в сучасних умовах. Доведено необхідність використання моделі, в межах якої робляться відмінності між державою, політичним суспільством, громадянським суспільством, економічним суспільством і економікою. Визначено форми впливу інститутів громадянського суспільства на процеси демократизації в публічно-управлінській та економічній сферах.