Формування міжетнічної злагоди в українському суспільстві: управлінський аспект - Попок, Е. А. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто управлінський аспект формування міжетнічної злагоди в українському суспільстві, основні причини виникнення міжетнічних конфліктів, етнонаціональну структуру українського суспільства. Проаналізовано елементи етнонаціональної структури. Проаналізовано внутрішнє законодавство України у сфері етнополітики.