Реформування земельних відносин у країнах Латинської Америки: досвід для України - Петрук, О. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Охарактеризовано юридичну модель реформування земельних відносин у країнах Латинської Америки, на основі чого запропоновано практичні рекомендації щодо удосконалення земельних відносин в Україні.