Управлінські проблеми забезпечення інформаційної, психологічної та правової стабільності українських національних цінностей - Koval, Z. (Ефективність державного управління, 2016)
Розглянуто управлінські проблеми забезпечення інформаційної, психологічної та правової стабільності українських національних цінностей, проаналізовано особливості деяких вагомих процесів у сучасному українському суспільстві, виокремлено пріоритетні напрямки політики управління з питань подальшого формування та сталого розвитку національних цінностей українського суспільства на сучасному етапі формування держави в процесі європейської інтеграції.