Мультиплікація досвіду впровадження нових практик у роботі поліції на регіональному рівні - Гладун, Ю. Я.; Бушуєв, К. В.; Ліпенцев, А. В. (Ефективність державного управління, 2016)
Досліджено прикладні аспекти реформування органів та підрозділів поліції на прикладі результатів експерименту з перевірки дієвості моделі нової структури низового підрозділу органів внутрішніх справ, проведеного в Львівській, Київській, Харківській, Луганській та Донецькій областях. Проаналізовано основні етапи процесу реалізації експерименту та узагальнено кількісні показники результатів.