Вплив глобалізації на розвиток міжкультурної комунікації в публічному управлінні - Лилик, М. В. (Ефективність державного управління, 2023)
Розглянуто особливості впливу глобалізації на розвиток міжкультурної комунікації в публічному управлінні. Проаналізовано основні тенденції, які спостерігаються в сучасному глобалізованому світі. Визначено місце та роль міжкультурної комунікації в процесах глобалізації. Обґрунтовано особливу роль публічного управління, яке здатне вирішувати проблеми міжкультурної комунікації. Розглянуто основні негативні тенденції, які спостерігаються у сфері міжкультурної комунікації через поглиблення глобалізаційних перетворень на світовій арені. Аргументовано напрями, за якими необхідно здійснювати розвиток міжкультурної комунікації з публічно-управлінської позиції.