Партисипаторна демократія як чинник забезпечення публічності конституційного процесу - Медуна, Б. Л. (Ефективність державного управління, 2023)
Досліджено принцип публічності конституційного процесу в Україні, пов'язаного із запровадженням численних реформ і змін до чинного законодавства. Особливу увагу приділено можливостям громадян вплинути на конституційний процес засобами партисипаторної демократії. Викладено підтвердження тези, що внесення змін до Конституції України впливає на результативність конституційної реформи, а дослідження і відпрацювання механізмів впливу на перегляд принципів конституційного процесу є однією з форм забезпечення публічності державотворчих процесів.