Стратегічні напрями вдосконалення стимулюючого механізму публічного управління у сфері поводження з твердими побутовими відходами - Зюзь, О. С. (Ефективність державного управління, 2021)
Актуалізовано питання вдосконалення стимулюючого механізму публічного управління в сфері поводження з твердими побутовими відходами (далі – ТПВ). Обґрунтовано неефективність існуючих механізмів і запропоновано мобілізаційні заходи щодо покращення публічного управління в цьому напрямку. Встановлено, що функціональна спрямованість стимулюючого механізму полягає у досягненні мети публічного управління в сфері поводження із ТПВ, вихованні культури поводження з відходами та консолідації діяльності суб’єктів у напрямку охорони навколишнього природного середовища.