Електронне урядування у сфері державної реєстрації народження в Україні - Ангел, А. А. (Ефективність державного управління, 2021)
Розглянуто основні організаційно-правові аспекти надання державної послуги щодо реєстрації народження. Значну увагу приділено особливостям удосконалення процедури державної реєстрації народження в Україні через запровадження веб-порталу та “пілотного” проекту “е-малятко”. Досліджено специфіку застосування аналогічних моделей реєстрації у світі. Доведено необхідність подальшого удосконалення процедури запровадження інформаційно-комунікативних технологій у сфері реєстрації народження в Україні.