Правове виховання в управлінській діяльності - Хаварівська, Г. С. (Ефективність державного управління, 2021)
Розглянуто поняття, зміст, суб’єкти та об’єкт правового виховання. Охарактеризовано його мету та забезпечення правовиховного впливу в управлінській діяльності державних службовців. Визначено кризові умови, які безпосередньо впливають на процес правового виховання та розглянуто завдання і напрями оптимізації правового виховання в сучасних умовах.